Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

29

April 2015

0

COMMENTS

Roche Bobois Bucharest

Written by , Posted in Events

IMG_7513

Compania franceză Roche Bobois, lider mondial în retail și design de mobilier și decoraţiuni de lux, a deschis marti primul magazin în București.

Impresionantul showroom care se întinde pe o suprafață de 600 mp, este amplasat în centrul orașului și este conceput pentru a permite clienților să experimenteze direct stilul de viață francez – L’Art de Vivre. Cele două colecții, Contemporană și Clasică, denumite Les Contemporains respectiv Nouveaux Classiques, sunt reprezentate în magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborările cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel și Missoni.

“Cererea în continuă creștere pentru mobilier de lux din partea clienților români cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois în România. Suntem încântați să expunem produsele și obiectele Roche Bobois, brand recunoscut pentru creativitatea, calitatea și inovația de care a dat dovadă în permanență. Sperăm ca amprenta noastră se va regăsi în cât mai multe locuințe din România” a declarat Șerban Cismărescu, Managing Director Roche Bobois România.

Am fost la eveniment alaturi de amicul Alexandru si am ramas extrem de impresionati de cele vazute. Eu unul sunt si acum cu gandul la minunatia de dormitor pe care am si postat-o pe Instagram, live, de la eveniment.

IMG_7866 IMG_7868 IMG_7869IMG_7870Emanuel Iuhas si Alexandru NestianEmanuel IuhasC&A shirt & blazer, IL PASSO shoes, ZARA troussers & bag

 

 

Comments

comments