Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

18

March 2015

3

COMMENTS

Urban gentlemen #10

Written by , Posted in Uncategorized, Urban gentlemen

DSC_0305m - Copy

Nume: Alexandru Serban Nestian

Vârsta: 25 Ani

Ocupație: Business Process Manager @ Zenonni Su Misura Romania

 Brand Preferat: Tom Ford

Despre stilul tău: Deși lucrând în domeniul modei se presupune că ar trebui să am un stil exagerat, colorat sau avangardist, am preferat întotdeauna un stil curat și elegant, punând accentul în majoritatea timpului pe cămașă și pe accesoriile de la mână (ceas sau brățări, exclus orice alt ceva). Mergând pe o linie mai serioasă a ținutelor, se poate spune că mă îmbrac cu 5 ani peste vârstă.

Un Truc de Stil: Pentru cititorii aflați la început pe drumul stilului și al vestimentației masculine, recomand cu căldură Pinterest unde să își facă un board sau selecție cu ținute sau idei de noi achiziții în garderobă, pe care apoi să le adopte pas cu pas și în viața reală. O garderobă trebuie privită că pe o investiție că oricare alta. Dacă îți faci de la bun început o listă cu ținutele de care ai nevoie și apoi investești, doar în achiziția acestora, ai să realizezi la final de an că ai cheltuit o sumă mai mică decât dacă ai fi mers lună de lună și ți-ai fi cumpărat câte ceva de pe aici sau de acolo, fără să ai cu adevărat nevoie de ele sau cu ce să le porți. Plus deși e greu să fie denumit truc dar recomand oricărui bărbat să poarte ceas. Este singura bijuterie „oficiala” pe care consider că un bărbat are dreptul să o poarte.

Piesa preferata din garderoba: Întrebare grea Emanuel. Îmi este foarte greu să aleg între cămăși, sacourile în carouri pe care le ador și care reprezintă o proporție majoritară în dressing-ul de acasă și ceasuri. Dar dacă insiști să aleg o singură piese atunci voi alege unul dintre ceasuri, cel pe care mi l-am luat cu ocazia împlinirii a 21 de ani, un Tissot Le Locle.

O nebunie făcută de dragul modei: L-am lăsat pe un bun prieten de al meu, tot din industrie, să îmi aleagă ținuta la o petrecerea pe care o dădeam cu ocazia zilelor noastre de naștere și am ajuns de la ținutele mele serioase la o ținută formată din blugi tăiați (când zic tăiați mă refer la faptul că lipsea aproape jumătatea din ei) și un tricou în v foarte decupat .. ce să mai zic..o schimbare de 180 grade pentru o seară…

DSC_0286m - Copy DSC_0293m - Copy DSC_0299m - CopyDSC_0275m - CopyZenonni Su Misura double Brested blazer, shirt & socks  , Moschino tie, Zara troussers, GEOX shoes,

Stuhrling Original Classic Cuvette watch, DYI pocket square, No name cufflinks

© Magda Gheorghe

Comments

comments

3 Comments

  1. Adrian
  2. Alexandru Neştian
  3. Adrian