Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

20

March 2015

0

COMMENTS

Not a rainy day outfit

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

DSC_0310 modif modif - Copy

Am avut placerea sa il surpind sambata trecuta pe Alexandru in rubrica “Urban gentleman” . Nestiind ce vreme ne asteapta, ne-am imbracat  amandoi de dimineata la fel de “lejer” , incercand sa fortam parca anotimpul.

Nici bine nu ne-am instalat la Van Gogh pentru a pune tara la cale, ca a si inceput sa ploua torential. Dupa prima repriza am iesit rapid sa tragem pozele cu gentlemanul urban, iar in momentul in care a ajuns obiectivul Magdei pe mine, a inceput sa ploua din nou.

Asadar, a iesit inca o serie de fotografii in ploaie, insa eu am fost very sharp & stylish in not a rainy day outfit. Nu?

Port pentru a doua oara deja (pe blog , in offline a Na oara) pantofii IL PASSO double monk din colectia de Primavara/Vara 2015 si nu ma mai satur de ei. Combinatia de maro clasic cu albastru-turcoaz cu efect patinat  ii fac extrem de versatili, iar talpa din piele si lucratura manuala ii fac super comozi.

DSC_0311 modif modif - Copy DSC_0313 modif modif - Copy DSC_0316 modif modif - Copy DSC_0322 modif modif - Copy DSC_0330 modif modif - CopyC&A blazer & shirt, ZARA bag & troussers, Guess watch, IL PASSO double monk shoes

© Magda Gheorghe

 

Comments

comments