Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

17

December 2016

0

COMMENTS

6.0

Written by , Posted in Events, Looks, Uncategorized

fb_ab1a2038In urma cu fix 6 ani, in jurul orei 20 postam primele mele randuri in imensul necunoscut www.

Stiam despre blogging, bloggeri si blogosfera mult prea putine lucruri pentru a face asta, insa interesul meu pentru autoeducare si ambitia pentru a invata lucruri noi m-au facut sa lansez “Moda si ceva mai mult” . Ideea blogului  nu a fost a mea, iar cei care cunosc #familiaIUHAS stiu prea bine povestea. Ideea de a scrie un blog de moda mi-a fost insuflata de catre #doamnaIUHAS pentru a face ceva util si de viitor si  a inceta sa petrec ore in zadar cu jocurile pe calculator. A fost o vizionara si ii sunt recunoscator in fiecare zi pentru tot! <3

Asa cum va spuneam, stiam prea putine lucruri despre blogging si tocmai de aceea nu stiu daca azi as mai incepe un proiect neavand research-ul necesar. Am fost usor kamikaze intr-un domeniu care luasera nastere cu putin timp inainte in tara noastra, dar cu pasiune pentru moda si frumos inca de mic copil.

In acesti 6 ani am interactionat face-to-face (sau virtual) cu un numar extrem de mare de oameni de la care am invatat vrand-nevrand diverse lucruri, oameni care m-au inspirat (sau  din contra) , oameni care m-au ajutat sau mi-au pus piedici. Toti acesti oameni au avut un aport in cel care sunt eu azi. Si le multumesc!

La multumiri speciale va aflati voi – cei care m-ati citit si urmarit in acesti ani, care mi-ati scris si cerut sfaturi, dar si cei care mi-ati citit postarile fara sa interactionam. Va multumesc!!!

Totul a inceput la Cluj si tot acolo m-am intors in urma cu 2 saptamani pentru a realiza aceste fotografii festive alaturi de prietenul meu Fabian Tatomirescu. Asadar, le multumesc celor de la BUJOLE pentru ospitalitate si celor de la Marty Restaurants pentru ca m-au tratat just like in the good old times!

Am abordat 3 tinute total diferite pentru aceste fotografii pentru a sublinia cameleonul din mine dar si faptul ca acesti 6 ani de blogging mi-au antrenat stilul si am abordat multe variante fara sa ma opresc la una singura. Revin cu mai multe poze si detalii despre fiecare in parte postarile viitoare. 😉

Ma inclin, va multumesc inca o data si sa ne vedem cu bine (online sau offline) cat mai curand! 😀

fb_ab1a2076 fb_ab1a2105

© Fabian Tatomirescu @ BUJOLE, Marty, Casino Cluj

Comments

comments