Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

9

April 2019

0

COMMENTS

TOPSHOP TOPMAN Romania

Written by , Posted in Events, Trends, Uncategorized

 


In urma cu 9 saptamani faceam schimbarea la care speram de mult in cariera si incepeam aventura TOPSHOP TOPMAN Romania.Recunosc ca nu m-am asteptat sa fie atat de challenging toata schimbarea si preluarea unui brand atat de puternic de la zero, insa privind acum inapoi imi dau seama ca a meritat din plin.

Au fost cele mai intense 6 saptamani traite vreodata (am inceput pe 1 Februarie si pe 14 Martie a avut loc lansarea VIP a brandurilor TOPSHOP TOPMAN pe piata din Romania).

Am avut alaturi oameni profesionisti care m-au ajutat mult in calatoria spre lansare, oameni mai putin profesionisti si capabili care au trebuit indrumati la fiecare virgula, dar si oameni care s-au bucurat inainte de orice de calatorie. Eu nu am fost unul dintre ei. Eu nu m-am bucurat pe partcurs din cauza stresului, presiunii pe care mi-am pus-o singur in carca: am stiut ca trebuie sa livrez lansarea sezonului, cel mai discutat eveniment al primaverii, intrarea pe piata a celui mai asteptat brand englezesc de fashion si asta mi-a stirbit din bucuria calatoriei. Stiu ca multi veti zice ca nu este vorba despre destinatie ci mai debraba despre calatorie in sine, insa pentru mine rezultatul final conteaza la fel de mult ca si calatoria. Sau mai mult sa fiu sincer. 

In curand implinesc 30 de ani si nu am reusit inca sa invat ca nu le pot controla pe toate, ca nu depinde doar de mine oricat de mult mi-as dori eu sa iasa bine si ca de cele mai multe ori e bine sa ceri pentru a ti se da in loc sa faci tu respectivul lucru. Sper ca odata cu schimbarea prefixului sa invat asta si sa reusesc sa gestionez nivelul de stres.

In alta ordine de idei, articolul acesta este despre lansarea pe piata din Romania a unuia dintre cele mai ravnite branduri de fashion din UK – TOPSHOP TOPMAN – care au inaugurat primul magazin din Romania la Bucuresti Mall Vitan pe 15 Martie 2019.

In linii mari, trebuie sa stiti urmatoarele aspect despre aceasta lansare:

  • peste 300 de invitati au fost la petrecerea VIP
  • peste 240 de persoane au fost la intrarea in magazin in dimineata zilei de 15 Martie cand s-a deschis oficial pentru public.
  • spatiul de 1000 metri patrati ofera o experienta de shopping total noua pentru Romania oferind multiple posibilitati de relax and chill in magazin, dar si un serviciu gratuit de personal shopping prin care oricine poate avea la dispozitie (prin programare in prealabil) un specialist Personal Shopeer care sa ii ajute sa faca cele mai bune si potrivite alegeri.
  • TOPSHOP – linia pentru femei – si TOPMAN – cea pentru barbati – sunt sub acelasi acoperis, in acelasi magazin.
  • Gama de produse desi este foarte diversificata ca si modele, cantitatile sunt limitate si nu prea se primesc completari pentru piesele vandute. Asta inseamna ca odata ce esti client(a) TOPSHOP TOPMAN probabilitatea sa te intalnesti cu cineva imbaract(a) la fel ca tine este minima. 😉

Va las acum cu pozele magazinului si va invit sa faceti o vizita la Bucuresti Mall pentru a descoperi CEL MAI FRUMOS MAGAZIN DIN ROMANIA (in momentul de fata).

 

Comments

comments