Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

27

February 2019

0

COMMENTS

Is it Spring yet?

Written by , Posted in Looks


De anotimpul asta rece ce se apropie de final, cred ca toti suntem satui. Si sunt sigur ca toti asteptati sa o lasati mai moale cu layering-ul si articolele vestimentare groase.

Ei bine, si eu sunt in asentimentul vostru. De-abia astept sa ies afara in jachetele mele de primavara, in sacou si camasa si pantofi decupati, caci parca prea am purtat destul (3 luni) ghete si bocanci.

Ca sa fac trecerea spre Primavara, in weekend am profitat de soare si de bunavointa Magdei si am facut cateva poze #pepromenada inainte sa ne bem cafeaua.

Cum ziceam, inca in ghete dar fara layering. Doar acest palton deconstruit (fara captuseala) cu un imprimeu perfect “din peisaj” si accesroizat cu cureaua aceea de inspiratie celebra pe care am purtat-o si in acest articol.

Aaa… sa nu uit de super ramele de ochelari dupa care am colindat pamantul pana le-am gasit. Glumesc. Partial. Mi le doream de mai bine de 5 ani cand le-am vazut intr-o campanie TOM FORD Eyewear, insa nicaieri in Romania unde gaseam modelul nu gaseam dimensiunea maxima la care au fost produsi (respective 58). Si in timpul ultimei vacante in Italia, in timp de faceam shopping de ochelari de soare am dat de ei. Am stiut de cand i-am vazut pe raft si inainte sa ii probez ca sunt cei pe care ii cautasem atata timp. Nu stiu sa va explic, pur si simplu am stiut. 🙂

Asadar, in pozele de mai jos, cea mai actualizata versiune a domnului IUHAS.

Spor(t) in toate!
KOTON coat, TOPMAN longsleeve tee, CLOCKHOUSE by C&A belt, H&M trousers, Clarks boots

© Magda Gheorghe

Comments

comments