Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

19

April 2017

0

COMMENTS

Bad boy or a bad combo?

Written by , Posted in Looks

In urma cu aproape 2 ani consideram ca fiind reprezentativa pentru un baiat rau tinuta din articolul acesta. Desi povestea era cu totul alta…

Azi, jacheta biker cu mesaje rebele mi se pare mult mai potrivita. E edgy, stylish, ofera o anumita prestanta purtatorului, dar si un strop de inabordabilitate.

Desi am mai purtat-o intr-o combinatie stilistica asemanatoare, look-ul din postarea aceasta are un upgrade important: pantalonii din stofa de vara, luati la inceputul acestui an din prima colectie Stradivarius Man. Trendul combinatiilor deloc previzibile a prins avant din ce in ce mai mult si in moda masculina, iar tinuta pe care o port in pozele de fata e una dintre dovezi.

Pana nu demult combinatia pantofi sport + pantalonii din stofa (sau jacketa de motociclist asociata unor pantaloni din stofa) putea fi catalogata drept “crima a modei” , insa nu si azi. Azi, mai mult ca niciodata, este despre combinatii stilistice altfel: neconventionale si fara reguli, dar totusi cu o estetica care sa placa ochiului.

Asadar, azi lasati la o parte prejudecatile si combinatiile plictisitoare si incercati o mica doza de “nebunie” in tinutele voastre!

CLOCKHOUSE by C&A sunglasses, jacket and shoes, C&A shirt & t-shirt, Stradivarius MAN trousers, MERON coffee

© Magda Gheorghe

Comments

comments