Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

21

November 2019

0

COMMENTS

Cantarelli Fashion Weeks International – Bucharest Edition

Written by , Posted in Events

Marti seara, la invitatia prietenilor mei de la CALAPOD Design, am participat la un eveniment putin atipic pentru zona de menswear: o gala de premiere organizata de Cantarelli – un furnizor important de tesaturi si un producator de renume din zona industriei de imbracaminte – prin care s-au celebrat cele mai active marci/branduri/ateliere de made-to-measure din Romania.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace HILTON si a fost printre ultimele din seria intitulata “CANTARELLI Fashion Weeks – TOP 100 DESIGNERS IN MEN`S FASHION 2019 ” , dupa orase celebre din Italia, Orientul Mijlociu si Asia.

M-a bucurat tare invitatia lui Robert si a lui Christian de la CALAPOD mai ales pentru ca, asa cum am tot scris pe blog, le-am fost alaturi inca de la inceput si i-am sustinut in evolutia lor ca antreprenori si business, cum am putut mai bine. Si ii felicit pentru ca sunt in acest top, alaturi de alte 7 branduri romanesti si 99 worldwide carora li se recunoaste aportul in industria de menswear.

Numele Cantarelli a fost asociat inca de la inceputurile sale in 1972 cu prestigiul, inalta calitate si exclusivismul “Made in Italy”, iar evenimentul acesta a punctat inca o data in randul celor 8 branduri de imbracaminte masculina pe comanda premiate la eveniment, ca un produs de calitate si un client fericit trebuie sa poarte insemnul “made in Italy”.

Un stil de viata in care eleganta, functionalitatea si comfortul sunt strans legate – asta propune Cantarelii si acestea sunt valorile pe care ei le pun in toate produsele lor.

Va las mai jos cateva imagini de la eveniment si va invit sa-i urmariti indeaproape pe cei de la CALAPOD si Cantarelli pentru ca sunt sigur ca o sa faca lucruri extraordinare impreuna.

Comments

comments