Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

21

September 2017

0

COMMENTS

The BEFORE&AFTER Dani Grigore PT post

Written by , Posted in Healthy Lifestyle, Uncategorized

Au trecut 67 de zile de cand am inceput schimbarea radicala a stilului de viata. Felul in care mananc, ma antrenez si gandesc in ultimele 2 luni au “suferit” schimbari majore. Si e de bine!

V-am mai spus ca de vina e Dani Grigore si ca totul s-a desfasurat printr-o colaborare la distanta. Ne-am intalnit o sigura data personal, insa a fost suficient pentru a dezvolta o relatie mai mult decat frumoasa si trecuta cu brio peste bariera trainer-alumn. Am devenit prieteni si confidenti ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum cu niciun alt personal trainer.

Dani m-a motivat, mi-a explicat si mi-a dat toate informatiile de care aveam nevoie pentru o transformare sanatoasa. Nu am suferit foame, nu am avut caderi de niciun fel, am fost mai limpede ca niciodata. Chiar si eu sunt surprins de mine. Ma intrebase Dani zilele trecute ce m-a motivat sa fiu atat de statornic si i-am zic ca: dorinta de a ajunge in cea mai buna forma fizica a mea + o doza de narcisism si vanitate. Sunt sincer si cu voi, dar tre sa stiti ca pe parcurs m-au motivat si rezultatele. Corpul meu se transforma pe zi ce trece, eu ma simteam (si ma simt) de milioane si asta a fost cel mai motivant.

Asadar, 2 luni de colaborare cu Dani Grigore, la distanta, au fost incununate cu:

– 14,5 kg pierdute .

– 13-14 cm in talie in minus .

– 2 masuri bune la haine (am ajuns la S>XS).

– intinerit cu 12 ani metabolici .

– scazut procentul de grasime din organism la sub 10% . 

Va intrebati ce urmeaza acum?

Daca ma mai suporta Dani, obiectivul este: Men’S Heath cover type of body. Si nu glumesc. Vreau sa ajung la acea forma fizica si sa o port cu mandrie. Asa ca va rog sa imi tineti pumnii. 😀

Mai jos poza de BEFORE & AFTER, iar pe Insta-stories mai multe imagini. Asa ca va astept si acolo.

Comments

comments