Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

22

July 2016

0

COMMENTS

The urban shirt

Written by , Posted in Looks

DSCN0100 - CopyVa povestisem aici ca am descoperit acest brand de camasi si mi-a placut mult abordarea pe care au ales-o.

Au gandit modele extrem de versatile potrivite gentleman-ului urban, iar camasa de azi e cat se poate de reprezentativa. Unde mai pui ca sunt fabricate in Romania?!?

Cu o croiala slim fit, si un mix de 3 nuante diferite, camasa pe care am purtat-o pentru aceste poze este extrem de flattering. Creeaza un efect vizual foarte avantajos pentru un bust masculin. Cand am ales-o mi-am si imaginat-o intr-o tinuta cu pantaloni albi si sandale negre… e asa, o mica aroganta pe care mi-o permit doar vara. De alftel este tinuta cu care vroiam sa fiu “Streetstyle superstar” la petrecerea aniversara 5 ani de Lightaholic la care din pacate nu am reusit sa ajung.

Tinuta de azi e potrivita atat pentru o zi de vineri relaxata la job, cat si pentru plimbarile lungi de vara la asfintit sau pentru aventuri urbane in oras.

Weekend relaxant sa aveti! Ma inclin.

DSCN0091 - Copy DSCN0094 - Copy DSCN0098 - Copy DSCN0103 (2) - Copy DSCN0108 (2) - CopyDSCN0105 - CopyDSCN0109 (2) - CopyDragos Prioteasa shirt, CLOCKHOUSE jeans, Pull & Bear sandals, ZARA bag, Ostara & SIX bracelets

Comments

comments