Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

13

April 2015

4

COMMENTS

Little japanesse gentleman

Written by , Posted in Looks

1

Scriu acest articol din aeroport. Zborul cu care trebuia sa plec spre Viena dimineata devreme (8:00) a fost anulat si urmeaza sa ma imbarc in noua aeronava pe la 11:00. Am avut un weekend foarte reusit, iar inceputul noii saptamani de munca a insistat sa ma readuca brusc cu picioarele pe pamant.

Sper ca si voi sa fi petrecut clipe frumoase alaturi de cei dragi, caci din pacate nu am apucat sa va transmit gandurile de bine, decat pe Facebook. Sa va spun despre tinuta…

Totul a pornit de la rucsacul din piele ecologica pe care l-am gasit la C&A acum cateva saptamani. Desi nu sunt adeptul acestui gen de accesoriu, dupa prima purtare mi-a reintrat in gratii. E super comod la purtat, te obliga la o pozitie corecta a spatelui atunci cand ai o greutate sesizabila in el, iar faptul ca e negru il face extrem de versatil. In momentul in care am gandit outfitul, recunosc ca, m-am inspirat de stilul nonsalant al japonezilor. Nu stiu de ce, dar intotdeauna am asociat cu ei acest tip de styling. Clean, clear & almost monochrome. Jacheta tuxedo a venit cat se poate de firesc in acest context, iar accesoriile de pe rever au dat nota aceea de unsual-chic pe care o caut eu in tinute.

Stiu ca vor fi multi carcotasi care v-or spune cum sa porti runnersi la o jacheta Tuxedo, insa imi asum criticile. Cu conditia sa fie constructive.

Va las acum caci sunt chemat la imbarcare. O saptamana cu soare si fara neprevazut!

5324C&A tuxedo jacket, shirt, runners & backpack, Zara troussers, Primark watch, no name lapel pins

 © Fabian Tatomirescu

Comments

comments

4 Comments

  1. cici