Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

25

May 2021

0

COMMENTS

MINDTHEGAP – din Transilvania în peste 70 de țări!

Written by , Posted in Trends, Uncategorized

Fondat în 2016 de Ștefan Ormenișan (creative director) și Victor Șerban (managing director), MINDTHEGAP și-a început călătoria devenind primul brand al companiei Global Art Production.

Mai întâi a fost vorba doar despre design și producție de tapet și wall art. Nu a trecut mult timp și brandul cu puternice rădăcini transilvănene a început să ofere o extrem de largă gamă de produse premium de décor interior, de la tapițerii la piese de mobilier, perne și abajururi.


Sediul central al MINDTHEGAP este în Tîrgu-Mureș, Transilvania la fel ca principala unitate de producție, unde se manufacturează tapetul, corpurile de iluminat, și print-urile wall art. Când vine vorba de textile, țesături, piese de mobilier și accesorii, acestea sunt procurate de la furnizori europeni de
încredere.


Fie că este vorba de un pattern nemaiîntâlnit sau încă nedescoperit sau de o imagine icon pe loc recunoscută, crezul creator al MINDTHEGAP aduce un omagiu artei, arhitecturii, culturii & design-ului. Colecțiile brandului transilvănean devenit internațional, sunt inspirate și dedicate unei mari
diversități de stiluri, fiecare bine conturat din punct de vedere
estetic.


Cele două echipe de design ale MINDTHEGAP, conduse de Ștefan Ormenișan, crează lifestyle-uri vintage sau clasice, tradiționale sau contemporare și eclectice, conturând un stil boem unic care suprinde spiritul de rătăcitor al fondatorului.

Produsele MINDTHEGAP sunt bogate în detalii, cu finisaje de înaltă calitate și accesorii unice. Brandul dezvăluie o lume a combinațiilor inedite de o nesfârșită creativitate, fie că este vorba de tapetul statement, țesăturile luxuriante sau corpurile de iluminat și piesele de mobilier icon. Fiecare imprimă interiorului din care devin parte, un aer de “în vacanță acasă”.

Piesele atemporale MINDTHEGAP “locuiesc” în peste 70 de țări. Tapetul, țesăturile, abajururile, pernele și piesele de mobilier MINDTHEGAP au devenit prezențe obișnuite în marile nume din printul de specialitate internațional, precum The World of Interiors, ELLE Decoration, House & Garden, English Home,

Homes & Antiques, Homes & Gardens, atât în edițiile UK cât și în cele tipărite peste ocean. Produse statement au fost surprinse chiar și în editoriale de modă din Vogue și Harper’s BAZAAR.


“We are creators of moods, stories and lifestyles. With love for
comfort.”

Așa se descriu fondatorii MINDTHEGAP. Transylvanian ROOTS, Eccentric Man, Tropical Cottage sau SUNDANCE Villa sunt doar câteva dintre cele mai evocative colecții MINDTHEGAP.

Toate produsele MINDTHEGAP sunt manufacturate folosind doar materiale premium. Inul natural al textilelor provine din Belgia, pielea, de la cei mai buni tăbăcari italieni, catifeaua este fabricată în Anglia iar substratul tapetului este produs în Germania și Finlanda.

Comments

comments